Opšti i specijalizovani individualni kursevi – KLASIČNI ili ONLINE!

Individualni kursevi stranih jezika pravi su izbor za sve one koji žele da na najbolji i najefektniji način ulože u svoje znanje i brzo steknu trajno primenljiva znanja iz stranog jezika, kao rezultat temeljnog i sistematičnog rada i primene najsavremenijih metoda.

Individualni kursevi stranih jezika organizuju se prema konkretnim potrebama polaznika. Preciznim ulaznim testiranjem određuje se nivo predznanja jezika, a na osnovu needs analysis testa, kao i usmenog intervjua utvrđuju se specifične potrebe svakog polaznika.

U izvođenju individualne nastave primenjuju se iskustva evropskih stručnjaka iz ove oblasti, bazirajući metode učenja jezika na komunikativnom pristupu, koji polaznike kurseva usmerava da sva svoja znanja koriste pre svega pri usmenom izražavanju. Nastavu izvode isključivo diplomirani profesori stranih jezika koji vam uz savremene nastavne metode, literaturu i audio materijale pružaju visokokvalitetnu nastavu.

Za pohađanje KLASIČNE nastave (u prostorijama naše škole) možete da odaberete jedan od naših nastavnih centara (pogledajte lokacije klikom na NASTAVNI CENTRI). Za pohađanje ONLINE nastave potreban Vam je samo računar (ili bilo koji smart uređaj, npr. telefon) i pristup internetu!

Nastava se može organizovati u prepodnevnim, dnevnim ili večernjim terminima, radnim danima i vikendom.

Vrste individualnih kurseva stranih jezika:Za dodatne informacije i prijavu na
individualni kurs jezika pozovite nas na:
+381 (0)63 300 935 (od 11 do 17h)
Ili kliknite na:

O nama

EQUILIBRIO - OBRAZOVNI SISTEM

EQUILIBRIO – Obrazovni sistem postoji već pune dve decenije i jedna je od najpoznatijih i najuglednijih škola za učenje stranih jezika na teritoriji Srbije.

U svojoj bogatoj ponudi EQUILIBRIO ima opšte i specijalizovane kurseve iz čak 10 stranih jezika, pripremne kurseve za polaganje međunarodno priznatih ispita, kurseve za preduzeća, dečije i omladinske kurseve, letnje i zimske jezičke kampove itd.

Visokokvalitetni kursevi, najmodernije metode nastave, odlični tehnički uslovi i opremljenost, nastavna sredstva renomiranih svetskih izdavača, kao i neprekidno usklađivanje programa školovanja sa razvojem tržišta, imperativ su u našem delovanju.

Kursevi koji se održavaju u EQUILIBRIO – Obrazovnom sistemu u potpunosti su usaglašeni sa “Zajedničkim evropskim portfoliom za strane jezike”, dokumentom koji je usvojio Savet Evrope. Profesori našeg Centra su vrhunski stručnjaci sa iskustvom, specijalizovani za izvođenje nastave, prateći poslednje trendove iz oblasti obrazovanja.


+ 381 (0)63 300 935
info@equilibrio.rs
www.equilibrio.rs

Cenovnik individualnih kurseva stranih jezika

U tabeli su prikazane cene za fizička lica (za klasičnu ili online nastavu):

*Silver i Gold paket je moguće platiti na dve rate.

Pročitajte šta o nama kažu naši klijenti:

 • Poznavanje stranih jezika je danas preko potrebno i za život i za posao. EQUILIBRIO - Obrazovni sistem je pravo mesto gde možete da ostvarite svoje želje, kao što je moja da naučim italijanski jezik.
  Lena Kovacevic
  pevačica
 • EQUILIBRIO je opravdao ukazano poverenje i pokazao visok nivo profesionalnosti u svim domenima svog rada. Časovi su bili zanimljivo osmišljeni i interesantni. Ambasada Argentine planira da nastavi saradnju i sa velikim zadovoljstvom daje tople preporuke za ovaj vid saradnje svim zainteresovanim potencijalnim klijentima.
  Ambasada Argentine
 • Pored engleskog jezika koji poznajem dobro, moj sledeći cilj je učenje ruskog! Obrazovni sistem Equilibrio je tu da mi pomogne da naučim da komuniciram na ovom jeziku, kao i da čitam omiljene klasike u originalnom izdanju!
  Viktor Savić
  glumac
 • S obzirom da govorim već dva strana jezika zbog prirode mog posla, želim da nučim i treći. Odlučio sam da ostvarenje mog cilja poverim Obrazovnom sistemu Equilibrio, koji proces učenja stranog jezika čini mnogo lakšim!
  Ilija Bozoljac
  teniser
 • Kao pevačica i profesorka italijanskog smatram da je učenje stranih jezika najbolje ulaganje u sebe. Ukoliko želite da počnete da učite italijanski jezik, Obrazovni sistem Equilibrio je pravo mesto za vas!
  Ana Štajdohar
  pevačica
 • Zbog dugog i nepredvidivog radnog vremena nisam uspevala da se uklopim u neku grupu kako bih pohađala časove jezika, a već dugo to želim jer mi je dobro znanje engleskog preko potrebno. Individualni opšti kurs jezika mi je omogućio fleksibilnost u pohađanju nastave, a profesorka je pristup u nastavi mogla u potpunosti da prilagodi meni, tako da sada konačno mogu da kažem da odlično vladam engleskim i da se više ne plašim da progovorim.
  Marina Jakšić
  lekar
 • Testirala sam svoje znanje u Centru EQUILIBRIO pre više od godinu dana i od tada nisam uspela zbog privatnih i poslovnih obaveza da izdvojim vreme za učenje jezika koji mi je neophodan za napredovanje na radnom mestu. S obzirom da svoj nivo poznavanja nemačkog jezika moram da dovedem do visokog nivoa zbog eventualnog odlaska u inostranstvo, rešila sam da pohađam kurs kroz individualnu nastavu, što se pokazalo kao pun pogodak. Poboljšala sam maksimalno konverzaciju, što i nije tako lako kada je u pitanju nemački jezik, usvojila dosta novih reči i fraza i nadam se, otvorila sebi put za dalje usavršavanje.
  Tijana Obradović
  ekonomista
 • Zadovoljni smo kako načinom rada, tako i kontaktom sa zaposlenima u školi, zbog čega toplo preporučujemo ovaj Centar.
  Ambasada Španije

Odaberite individualni kurs prema svojim potrebama!

Izdvojeni individualni kursevi stranih jezika


Individualni kurs engleskog jezika

Individuaulni kursevi engleskog jezika odvijaju se prema metodama najeminentnijih britanskih izdavača razvijenim od strane tima uglednih profesora i lingvista sa Oksford i Kembridž Univerziteta.


Individualni kurs nemačkog jezika

Bez obzira na to da li ste početnik ili već posedujete znanje nemačkog jezika koje želite da usavršite, EQUILIBRIO vam nudi mogućnost da u kratkom vremenskom periodu naučite i progovorite nemački jezik.


Poslovni engleski Business English

Ako vam je zbog potrebe posla, radnog mesta ili napretka u karijeri neophodan kurs engleskog jezika, onda je specijalizovani individulani kurs poslovnog engleskog jezika - Business English odlično rešenje za vas.


Priprema za FCE, CAE, CPE, TOEFL, IELTS

Pripremni kursevi za polaganje međunarodno priznatih ispita stranih jezika omogućavaju vam da spremite i položite neki od ovih ispita, i na taj način dobijete internacionalnu diplomu o svom nivou znanja.

Prijava na kurs


  Popunjavanje formulara zaštićeno je SSL enkripcijom.

  *Klikom na dugme Pošalji, dajem saglasnost da me predstavnik EQUILIBRIO - Obrazovnog sistema može lično kontaktirati u vezi sa prijavom na kurs jezika. (putem telefona ili i-mejla)

  NAŠI KLIJENTI SU I:
  Narodna skupština, Ministarstvo finansija, Ministarstvo pravde, Univerzitet u Beogradu - CZRK, Raiffeisen Banka, Opština Novi Beograd, Represent Communications, Ambasada Danske, Bayer, Henkel, Robert Bosh, Holcim, Philip Morris International, Ikea Srbija, Banca Intesa, Coca-Cola Hellenic, Delhaize group, Milšped, Nelt, Uniqa osiguranje, Carlsberg, Comtrade, Lidl Srbija, Ambasada Španije, OMV, Zara, Procredit banka, Strabag...